Brievenbus Milano edelstaal

Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
3843 NI
€ 274,95

Luxe wandbrievenbus van edelstaal. Deze Burg Wächter brievenbus heeft een inworp met twee vakken: een groot diep vak en een smallere gleuf. Zo kunt u ook grotere pakketten briefpost ontvangen. De wandbrievenbus is voorzien van een openingsstop. Afmeting: 48,8 x 35,2 x 18,2 centimeter (hoogte x breedte x diepte). Wordt geleverd met montagemateriaal en 2 sleutels.

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie


Burg Wachter brievenbussen

Over Burg Wächter

Burg Wachter is één van grootste fabrikanten van veiligheidssloten, geldkluizen en brievenbussen. Zeker ook op het gebied van brievenbussen is Burg Wachter toonaangevend. Aan vrijwel alle brievenbussen hangt het label 'made in Germany'. Dat staat voor betrouwbaarheid en degelijkheid. De brievenbussen zijn bestand tegen een stootje, bijvoorbeeld vuurwerk, weersomstandigheden en vandalisme. Het materiaal is dik waardoor u niet snel deukjes of scheurtjes in uw brievenbus zult krijgen.

Made in Germany betekent ook dat overal aan is gedacht. Veel brievenbussen beschikken over extra accessoires. Bijvoorbeeld binnenverlichting. Of een degelijk cilinderslot waar alle Burg Wachter brievenbussen mee zijn uitgerust. Veel brievenbussen zijn ook uitgerust met een openingsstop. Dit voorkomt dat de post uit de brievenbus valt als u het uitnamevak opent.


Specificaties
Meer informatie
SKU3843 NI
Materiaal productRVS
MerkBurg Wachter
ModelMilano
DesignModern
KleurZilverkleur
MateriaalEdelstaal
Afmetingen (LxBxH)48,8 x 35,2 x 18,2 cm (H x B x D)
Inwerpopening26,7 x 3 cm (B x D) voorzijde
PostuitnameVoorzijde
SlotJa (cilinderslot)
Meegeleverd:Gebruiksaanwijzing, 2 sleutels
Garantie5 jaar
Reviews