Staande brievenbussen

Geen gunstige plek om je brievenbus op of aan te bevestigen? Kies voor een staande brievenbus! Gemakkelijk te plaatsen en voldoende keuze in het assortiment.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Staande brievenbussen

Staande brievenbussen zijn gemaakt om volledig vrijstaand te kunnen worden geplaatst. Dit soort brievenbussen worden met name geplaatst aan het begin van een oprit indien deze vrij lang is. Als de afstand tussen de openbare weg naar de brievenbus meer dan 10 meter bedraagt is het zelfs verplicht om een brievenbus op kortere afstand te plaatsen. Omdat er op kortere afstanden vaak geen muur staat om een wandbrievenbus tegen te bevestigen kiest men vaak voor een staande brievenbus.

Soorten staande brievenbussen

Ook de staande brievenbussen zijn bij Brievenbusdepot in alle soorten en uitvoeringen verkrijgbaar. Zo vind u onder de categorie diverse kolombrievenbussen. Dit zijn aluminium brievenbussen met een zeer chique design. Deze kolombrievenbussen zijn in dezelfde stijl ook verkrijgbaar als brievenbus die op een paal gemonteerd is. Het betreft hier de staande brievenbussen van de Groot Brittannië serie. De paal van deze brievenbussen is luxe vormgegeven met ornamenten en allerhande klassieke details. Daarnaast zijn diverse brievenbussen als set leverbaar (brievenbus met metalen paal). Een aantal van deze staande brievenbussen hebben zelfs een apart krantenvak gemonteerd aan de paal. Overigens kan bij veel brievenbussen die opgenomen zijn in de categorie wandbrievenbussen ook een paal bevestigd worden.

Staande brievenbus kopen bij Brievenbusdepot

De staande brievenbussen bij Brievenbusdepot zijn vrijwel allemaal voorradig. Dat betekent dat, na bestelling, uw brievenbus zeer snel geleverd wordt. In 90% van de gevallen de volgende werkdag al! Bestellen gaat heel eenvoudig. Nadat u de brievenbus van uw keuze in de winkelwagen geplaatst hebt, klikt u op de knop ‘afrekenen’. Na het invullen van uw persoonlijke gegevens kunt u naar keuze afrekenen via IDeal, Visa, Mastercard of een andere betaalmethode. Na het plaatsen zal uw bestelling meteen door ons verwerkt worden.