Pakketbrievenbussen

Met een pakketbrievenbus kun je op elk moment van de dag een pakketje ontvangen. De pakketbrievenbussen beschikken over een postvak en een pakketvak. Het pakketvak is vaak te openen door middel van een deurtje wat de bezorger slechts eenmaal kan openen, waarna het in het slot valt.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Pakketbrievenbussen

Een pakketbrievenbus is ideaal als je naast briefpost ook veel pakketjes verwacht. De pakketbrievenbussen zijn ruim en hebben een groot vak voor pakketten. Het pakketgedeelte kan éénmaal door een bezorger worden geopend. Nadat de pakketbezorger de brievenbus sluit, kun je hem alleen nog met de sleutel openmaken, zo blijven de pakketten dus altijd veilig. Als je meerdere pakketten verwacht is het slim om de pakketbrievenbus tijdig te legen.

Assortiment pakketbrievenbussen: grote en kleine pakketbrievenbussen

Er is een breed assortiment aan pakketbrievenbussen. Verschillende afmetingen en formaten. Zo zijn er pakketbrievenbussen die alleen geschikt zijn voor pakketten, maar er zijn ook grote pakketbrievenbussen die zowel pakketten als briefpost kunnen opvangen. Bovendien kun je kiezen voor een moderne pakketbrievenbus of juist een klassieke pakketbrievenbus.

Bevestigen pakketbrievenbus

De pakketbrievenbussen zijn op verschillende manieren te bevestigen. Sommige modellen worden geleverd met brievenbuspoten. Andere pakketbrievenbussen kunnen ook aan de wand worden gemonteerd.

Pakketbrievenbussen met LED-verlichting

Ben je vaak laat thuis? Geen probleem. Kies dan voor een pakketbrievenbus met led-verlichting. Zo kun je ook in het donker je pakketbrievenbus gemakkelijk legen.

Pakketbrievenbus kopen

Een pakketbrievenbus koop je snel en eenvoudig bij Brievenbusdepot.nl. Kies de pakketbrievenbus die je wilt kopen, plaats deze in de winkelwagen en vul de bezorggegevens in. Na het betalen van de pakketbrievenbus ontvang je een bestelbevestiging. Indien je de pakketbrievenbus op werkdagen voor 17.00 hebt besteld ontvang je deze de volgende werkdag.