Kunststof brievenbussen

Kunststof brievenbussen zijn duurzaam, makkelijk te reinigen en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Van een eenvoudige tot een uiterst luxe kunststof brievenbus met bijvoorbeeld binnenverlichting. Op deze pagina vindt je ze allemaal. Het gros van het aanbod is daarnaast in meerdere kleuren beschikbaar.

Divers aanbod kunststof brievenbussen

We bieden een divers aanbod in de kunststof brievenbussen. Zo beschikt de ene brievenbus over een speciaal krantenvak en heeft de andere weer binnenverlichting. Beide prettige extra’s voor een ultiem gebruiksgemak. De ruime keuze aan kleuren zorgt ervoor dat er altijd wel een kunststof brievenbus is die bij je past.

Bevestiging van de kunststof brievenbus

Dat de ene kunststof brievenbus een luxere uitstraling heeft dan de andere is duidelijk, maar de bevestiging is van allemaal eenvoudig. De meeste brievenbussen kunnen op een brievenbuspaal worden geplaatst, bij sommige brievenbussen worden deze standaard meegeleverd. Brievenbuspalen zijn ook los verkrijgbaar. Voor de tijdloze PTT brievenbus is er geen standaard brievenbuspaal. Je kunt dit wel gemakkelijk zelf ontwerpen. Let bij de bevestiging van de kunststof brievenbus altijd op de kant van de postuitname.

Afgeschermde post in een kunststof brievenbus

Om te voorkomen dat weer en wind geen invloed hebben op de post, zijn verschillende kunststof brievenbussen afgeschermd. Zowel de inwerpopening en het postuitnamevak. Ook het slot is overdekt. Zo blijft je geleverde post altijd netjes droog.

Openingsstop op de kunststof brievenbus

Een andere oplossing om de geleverde post droog te houden, is een openingsstop in de brievenbus. Dit voorkomt dat de post uit de brievenbus valt, wanneer je de brievenbus opent.