Brievenbussen in de prijsklasse van € 50 tot € 100

Hieronder staat het assortiment brievenbussen met een prijs tussen de € 50 en € 100,- van Brievenbusdepot. We bieden zowel stalen- als metalen brievenbussen aan. Voor iedereen een brievenbus die past.

Brievenbussen in de prijsklasse van € 50 tot € 100

Met een budget van € 50 tot € 100,- kun je een elegante brievenbus aanschaffen op Brievenbusdepot. Er zijn verschillende modellen wandbrievenbussen die binnen het budget passen.

Wandbrievenbussen

Verschillende wandbrievenbussen beschikken over een speciaal krantenvak. Dit is bedoeld om de krant in te bezorgen, zodat de brievenbus zelf niet meteen helemaal vol zit. Een aantal wandbrievenbussen kunnen worden voorzien van een naamplaatje of bevatten een openingsstop. Dit betekend dat de klep van de brievenbus niet meteen helemaal openvalt zodra je deze van het slot doet. Dit voorkomt dat de post op de grond valt. De brievenbus kan gesloten worden middels het cilinderslot.

Montage en onderhoud brievenbussen

De wandbrievenbussen op Brievenbusdepot zijn gemakkelijk te monteren en bestand tegen de verschillende weersomstandigheden. Na veel regen of een winterperiode is het soms wel nodig om de brievenbus goed te reinigen en wat onderhoud te geven. Dit is gemakkelijk zelf te doen.