Brievenbussystemen

Brievenbussystemen zijn handig bij bedrijven of appartementencomplexen. Verschillende groottes, maar allemaal compact en prettig in gebruik. Het moderne design geeft de brievenbussystemen een strakke look.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Brievenbussystemen

Bij Brievenbusdepot hebben we een breed assortiment brievenbussystemen. Dit zijn sets van verschillende brievenbussen die aan elkaar bevestigd zijn. Elke brievenbus heeft een eigen inworpopening en cilinderslot. Ideaal voor een bedrijfsverzamelgebouw of appartementencomplex. Neem contact met ons op als u een brievenbussysteem zoekt in een andere vorm of afmeting. We kunnen brievenbussystemen leveren tot meer dan 100 compartimenten. We maken graag een offerte op maat als u een brievenbussysteem zoekt met een bepaald aantal inworpvakken of andere specifieke wensen hebt. Neem dan contact met ons op via 085-1044334.

RVS brievenbussystemen

Onze brievenbussystemen zijn allemaal gefabriceerd van roestvast staal. Vaak staan brievenbusysystemen bloot aan allerhande weersomstandigheden. RVS is dan het materiaal bij uitstek om de brievenbussen te beschermen tegen wind, koude, regen en opspattend vuil. Ook worden de brievenbussystemen geleverd met bijbehorende rvs palen.

Daarnaast heeft elke brievenbus een eigen cilinderslot. Dat is wel zo veilig. Elke brievenbus in het systeem heeft een uniek slot. Per slot worden twee sleutels meegeleverd, zodat de veiligheid en privacy optimaal gewaarborgd wordt. Ook heeft elke brievenbus in het systeem een eigen naamkaartje. Naast het naamkaartje is het eventueel mogelijk een brievenbusnummer of andere informatie te plakken.

Brievenbussysteem bestellen

Bij Brievenbusdepot gaat het bestellen van uw brievenbus systeem heel eenvoudig. Nadat u het brievenbussysteem van uw keuze hebt gevonden, plaatst u deze met een enkele klik in uw winkelwagen. Vervolgens kunt u uw persoonlijke gegevens ingeven en de bestelling afronden. Betaling kan via Ideal, Visa, Mastercard of een gewone bankoverschrijving. In het laatste geval kunt u zelf met een acceptgiro uw betaling voldoen.