Cofa brievenbussen

Stevige, tijdloze brievenbussen: dat is wat Cofa aanbiedt. Zeer gemakkelijk in gebruik en in een handomdraai gemonteerd.

1 Review

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De PTT brievenbus

De PTT brievenbussen van Cofa zijn tijdloos en ideaal in gebruik. Ze zijn beschikbaar met en zonder slot. De variant met slot heeft een deksel met daaronder een extra klep met postgleuf. De klep met de postgleuf kun je afsluiten. De brievenbus zonder slot heeft alleen een deksel.

Groene PTT brievenbus met of zonder slot

De groene PTT brievenbus is verkrijgbaar met of zonder slot. De Cofa brievenbus is het alternatief voor de bekende PTT brievenbus. De PTT brievenbus met slot heeft een deksel met daaronder een extra klep met postgleuf. De brievenbus zonder slot heeft alleen een deksel.

Cofa brievenbus grijs

De PTT brievenbus grijs oftewel de grijze Cofa brievenbus is het grijze model van de welbekende PTT brievenbus. De brievenbus heeft een grote klep aan de bovenzijde, waardoor er zowel briefpost als kleine pakketjes in kunnen worden gedaan. Dit is een PTT brievenbus zonder slot.

Bevestigen van de Cofa PTT brievenbus

De Cofa PTT brievenbus heeft aan de bovenzijde 3 horizontale gaatjes en aan de onderzijde in het midden 1 gaatje. Hiermee kun je de brievenbus aan de wand of op een houten paal monteren. Montage materiaal wordt bij deze brievenbussen niet meegeleverd. Let op: deze brievenbus past niet op de oude PTT/ TNT brievenbuspaal. Indien je deze toch wilt gebruiken dien je zelf een houten dwars latje te monteren.