SafePost brievenbussen

SafePost biedt ruime en praktische brievenbussen die zeer geschikt zijn voor pakketpost. Dankzij het veelzijdige aanbod op Brievenbusdepot zit er voor iedereen wel een SafePost brievenbus tussen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Pakketbrievenbussen van SafePost

De SafePost pakketbrievenbussen bieden ruime plek voor pakketten. De designs zijn uiteenlopend wat betreft de formaten en de kleuren. Verschillende pakket brievenbussen van SafePost worden geleverd met brievenbuspalen. Dit wordt bij het product duidelijk aangegeven. Dit is gemakkelijk te monteren, je kunt de brievenbus dan vervolgens op de gewenste plaats zetten. Er zijn ook losse brievenbus palen verkrijgbaar. Dit is handig op het moment dat je SafePost brievenbus nog goed is, maar dat de palen niet meer goed bruikbaar zijn. De SafePost pakketbrievenbussen zijn voorzien van een cilinderslot.

SafePost wandbrievenbussen

Een mooie, sterke wandbrievenbus van gepoedercoat staal aan je muur? SafePost biedt een mooi assortiment wandbrievenbussen aan. De SafePost wandbrievenbussen variëren van kleur en formaat, van modern tot classic. Gemakkelijk te bevestigen aan de wand van je huis, zodat je niet ver hoeft te lopen om de wandbrievenbus te legen.