Brievenbus Milano wit

Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
843W
Normale prijs € 171,80 Speciale prijs € 156,26

Chique en massief gegoten aluminium brievenbus met een modern uiterlijk. Het betreft een kwaliteitsproduct van Burg Wächter. Deze brievenbus is uitgerust met naamschild en krantenhouder. De brievenbus is voorzien van binnenverlichting.

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie

Luxueuze en elegante Burg Wächter brievenbus type Milano. Deze brievenbus is gemaakt van verzinkt staal en is uitgevoerd met een openingsstop. Deze stop voorkomt dat uw post uit de brievenbus valt als u deze opent en voldoet aan de eisen van EN 13724.


Burg Wachter brievenbussen

Over Burg Wächter

Burg Wachter is één van grootste fabrikanten van veiligheidssloten, geldkluizen en brievenbussen. Zeker ook op het gebied van brievenbussen is Burg Wachter toonaangevend. Aan vrijwel alle brievenbussen hangt het label 'made in Germany'. Dat staat voor betrouwbaarheid en degelijkheid. De brievenbussen zijn bestand tegen een stootje, bijvoorbeeld vuurwerk, weersomstandigheden en vandalisme. Het materiaal is dik waardoor u niet snel deukjes of scheurtjes in uw brievenbus zult krijgen.

Made in Germany betekent ook dat overal aan is gedacht. Veel brievenbussen beschikken over extra accessoires. Bijvoorbeeld binnenverlichting. Of een degelijk cilinderslot waar alle Burg Wachter brievenbussen mee zijn uitgerust. Veel brievenbussen zijn ook uitgerust met een openingsstop. Dit voorkomt dat de post uit de brievenbus valt als u het uitnamevak opent.


Specificaties
Meer informatie
Kleur van het productWit
SKU843W
ModelMilano
DesignModern
KleurWit
MateriaalVerzinkt staal
Afmetingen (LxBxH)48,8x35,2x18,2cm
Inwerpopening26,7x3cm (bovenzijde)
PostuitnameVoorzijde
SlotJa (cilinderslot)
Garantie2 jaar
Meegeleverd:Gebruiksaanwijzing, 2 sleutels
MerkBurg Wachter
reviews