Brievenbussen in de prijsklasse van € 100 tot € 150

Hieronder staat het assortiment brievenbussen met een prijs tussen de € 100 en € 150,- van Brievenbusdepot. We bieden zowel stalen- als metalen brievenbussen en zowel pakket- als briefpost brievenbussen aan.

Brievenbussen in de prijsklasse van € 100 tot € 150

Met een budget van € 100 tot € 150,- kun je een elegante post- of pakketbrievenbus aanschaffen op Brievenbusdepot. Er zijn verschillende modellen brievenbussen die binnen het budget passen.

Wandbrievenbussen tussen de € 100 en € 150,-

Verschillende wandbrievenbussen beschikken over een speciaal krantenvak. Dit is bedoeld om de krant in te bezorgen, zodat de brievenbus zelf niet meteen helemaal vol zit. Een aantal wandbrievenbussen kunnen worden verzien van een naamplaatje of bevatten een openingsstop. Dit betekend dat de klep van de brievenbus niet meteen helemaal openvalt zodra je deze van het slot doet. Dit voorkomt dat de post op de grond valt. De brievenbus kan gesloten worden middels het cilinderslot.

Montage wandbrievenbussen

De wandbrievenbussen op Brievenbusdepot zijn gemakkelijk te monteren en bestand tegen de verschillende weersomstandigheden. Na veel regen of een winterperiode is het soms wel nodig om de brievenbus goed te reinigen en wat onderhoud te geven. Dit is gemakkelijk zelf te doen.

Pakketbrievenbussen tussen de € 100 en € 150,-

De pakketbrievenbussen beschikken over ruime plekken voor pakketten. Dankzij de brievenbuspalen die mee besteld kunnen worden, is de brievenbus ook gemakkelijk te plaatsen. De antieke Engelse pakketbrievenbussen beschikken over een pilaar. Deze brievenbus kan dus op elke gewenste plaats neergezet worden.