Brievenbussen in de prijsklasse van € 300 of meer

Hieronder biedt Brievenbusdepot een assortiment brievenbussen aan met een prijs vanaf € 300 euro. Voornamelijk bedrijven zullen van dit assortiment gebruikmaken. Het tweetal wandbrievenbussen zijn voor iedere doelgroep te gebruiken.

1 Review

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Brievenbussystemen vanaf € 300,-

Brievenbusdepot biedt brievenbussystemen aan met verschillende aantallen compartimenten. Zeer geschikt voor zowel kleine als grotere bedrijven, of voor bijvoorbeeld een appartementencomplex. De brievenbussystemen hebben een modern design en zijn van Duitse kwaliteit, robuust en tijdloos. Iedere brievenbus is uitgerust met een eigen naamschild en twee unieke sleutels.

Luxe RVS brievenbussen

Binnen het bovengenoemde budget biedt Brievenbusdepot ook nog een tweetal wandbrievenbussen aan. Dit zijn luxe modellen, van RVS materiaal. De brievenbussen zijn uitgerust met binnenverlichting, een cilinderslot, een krantenvak en een openingsstop. Het krantenvak is een apart vak onder de brievenbus, waar de krant achter gelaten kan worden. Dit voorkomt dat de brievenbus zelf meteen vol is. De openingsstop zorgt ervoor dat de klep van de brievenbus niet meteen openvalt nadat deze van het slot is gedaan, zodat ook de post niet op de grond kan vallen.