Brievenbussen in de prijsklasse van € 150 tot € 200

Het assortiment brievenbussen op Brievenbusdepot.nl, biedt een ruime keuze binnen het budget van € 150 tot € 200 euro. Zowel de Engelse brievenbussen, de pakketbrievenbussen als ook de luxe wandbrievenbussen vallen hieronder.

1 Review

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pakketbrievenbussen in de prijsklasse van € 150 tot € 200

De pakketbrievenbussen op Brievenbusdepot binnen het bovenstaande budget, vallen ruim. Je kunt er dus voldoende pakket post in kwijt. De brievenbussen zijn gemakkelijk te plaatsen aan de hand van brievenbuspalen. De meeste pakketbrievenbussen zijn ook voorzien van een apart vak voor de briefpost. Zo kun je dit makkelijk gescheiden houden.

Engelse brievenbussen in de prijsklasse van € 150 tot € 200

De klassieke Engelse brievenbussen worden geleverd op voet. Dit zorgt ervoor dat je de brievenbus gemakkelijke op elke gewenste plaats kan neerzetten. De brievenbussen zijn alleen geschikt voor briefpost. De kleur en de vormen van de Engelse brievenbus, geven het geheel een antieke look.

Wandbrievenbussen in de prijsklasse van € 150 tot € 200

De wandbrievenbussen op Brievenbusdepot die vallen binnen deze prijsklasse, zijn luxe modellen. Verschillende modellen beschikken over LED-verlichting in de brievenbus. Zo kun je ook in het donker goed zien of er post in de brievenbus zit. Daarnaast hebben sommige wandbrievenbussen een openingsstop. Dit houdt in dat de klep van de brievenbus niet helemaal openklapt als je de brievenbus van het slot haalt. Dit voorkomt dus dat de post op de grond rolt.