RVS brievenbus Comfort

Waardering:
100% of 100
Niet op voorraad, levertijd onbekend
SKU
3913Ni
€ 123,80

RVS brievenbus met extra diepte! Deze comfortabele roestvrijstalen brievenbus is voorzien van extra's zoals een openingsstop en naamkaartje. Bovendien is dit model scherp geprijsd.

Productinformatie

Extra diepe brievenbus (14,8 cm!) van het merk Burg
Wächter. Met openingsstop en naamkaartje..


Burg Wachter brievenbussen

Over Burg Wächter

Burg Wachter is één van grootste fabrikanten van veiligheidssloten, geldkluizen en brievenbussen. Zeker ook op het gebied van brievenbussen is Burg Wachter toonaangevend. Aan vrijwel alle brievenbussen hangt het label 'made in Germany'. Dat staat voor betrouwbaarheid en degelijkheid. De brievenbussen zijn bestand tegen een stootje, bijvoorbeeld vuurwerk, weersomstandigheden en vandalisme. Het materiaal is dik waardoor u niet snel deukjes of scheurtjes in uw brievenbus zult krijgen.

Made in Germany betekent ook dat overal aan is gedacht. Veel brievenbussen beschikken over extra accessoires. Bijvoorbeeld binnenverlichting. Of een degelijk cilinderslot waar alle Burg Wachter brievenbussen mee zijn uitgerust. Veel brievenbussen zijn ook uitgerust met een openingsstop. Dit voorkomt dat de post uit de brievenbus valt als u het uitnamevak opent.


Specificaties
Meer informatie
SKU3913Ni
Materiaal productRVS
MerkBurg Wachter
ModelComfort
DesignKlassiek
KleurZilverkleur
MateriaalRVS
Afmetingen (LxBxH)34,0x38,0x14,8cm
Inwerpopening33,2x3,2cm (voorzijde)
PostuitnameVoorzijde
SlotJa (cilinderslot)
Meegeleverd:Gebruiksaanwijzing, 2 sleutels
Garantie2 jaar
Reviews 1
Klantenreviews

1 product

Toon per pagina

1 product

Toon per pagina