Innoshine B570 roestverwijderaar

Bezig met laden...
Waardering:
90% of 100
Niet op voorraad, levertijd onbekend
SKU
INN021
€ 12,95

Innoshine B570 is een speciale rvs reiniger en roestverwijderaar waarmee u eenvoudig roest en oxiden kunt verwijderen van roestvast staal. Deze roestverwijderaar is zacht voor metaal maar hard tegen oxiden en vuil. Hierdoor werkt Innoshine B570 ook op non-ferro metalen zoals koper en aluminium.

Geschikt voor het verwijderen van roest van uw rvs, stalen, koperen of aluminium brievenbus. Inhoud: 1 fles Innoshine roestverwijderaar B570 van 100 ml

Productinformatie

Innoshine B570:

Innoshine B570 is een dieptereiniger speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van roest van roestvast staal. Het is een witte viscose vloeistof op basis van organische zuren en oppervlak-actieve stoffen zonder schuurmiddel met een pH van 3. Het is geschikt voor intensieve reiniging van gecontamineerde oppervlakken zoals vliegroest en andere roestige plekken. Deze dieptereiniger pakt enkel oxiden en vuil aan en is verder mild voor het metaal. Daarom is het ook geschikt voor het reinigen van andere metalen als koper en aluminium. Bekende witachtige corrosiepokken op aluminium kunnen ook effectief met Innoshine B570 roestverwijderaar verwijderd worden. Uniek aan de roestverwijderaar is het organische en daarmee is het ongevaarlijk voor mens en milieu. Naast een reinigende werking is Innoshine B570 ook preventief te gebruiken; brievenbussen die vooraf met Innoshine B570 behandeld worden zijn beter bestand tegen roestvorming.


Gebruiksaanwijzing

Bekijk hier de gebruiksaanwijzing van dit product.

Specificaties
Meer informatie
SKUINN021
ModelRoestverwijderaar B570
Garantie3 maanden
MerkInnosoft
Reviews 2
Klantenreviews

2 producten(en)

Toon per pagina

2 producten(en)

Toon per pagina