Innosoft brievenbus onderhoudskit

Waardering:
100% of 100
Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
INN012
€ 24,95

Compleet pakket voor het onderhouden en reinigen van uw rvs, aluminium of stalen brievenbus. Met de Innosoft B570 verwijdert u eenvoudig roest of oxiden van uw brievenbus. De Innoprotect reiniger zorgt ervoor dat de verwijderde roest of oxiden worden weggenomen. Bovendien laat het een beschermend laagje achter, zodat nieuwe corrosie zoveel mogelijk wordt voorkomen. Wanneer er vingerafdrukken of vette vlekken op uw brievenbus zitten verwijdert u deze makkelijk met de Innospray B600. Geen vette plekken, maar doffe plekken op uw brievenbus? De Innopolish speciaalreiniger laat uw brievenbus weer glanzen.

Inhoud pakket:

✓ 1 fles Innosoft B570 van 100 ml

✓ 1 fles Innoprotect B580 van 100 ml

✓ 1 fles Innospray B600 van 100 ml

✓ 1 fles Innopolish B520 van 100 ml

✓ 1 spons

✓ 1 paar handschoenen

Direct leverbaar
Productinformatie

Innosoft B570:

Innosoft B570 is een dieptereiniger speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van roest van roestvast staal. Het is een witte viscose vloeistof op basis van organische zuren en oppervlak-actieve stoffen zonder schuurmiddel met een pH van 3. Het is geschikt voor intensieve reiniging van gecontamineerde oppervlakken zoals vliegroest en andere roestige plekken. Deze dieptereiniger pakt enkel oxiden en vuil aan en is verder mild voor het metaal. Daarom is het ook geschikt voor het reinigen van andere metalen als koper en aluminium. Bekende witachtige corrosiepokken op aluminium kunnen ook effectief met Innosoft B570 roestverwijderaar verwijderd worden. Uniek aan de roestverwijderaar is het organische en daarmee is het ongevaarlijk voor mens en milieu. Naast een reinigende werking is Innosoft B570 ook preventief te gebruiken; brievenbussen die vooraf met Innosoft B570 behandeld worden zijn beter bestand tegen roestvorming.

Innoprotect B580:

Innoprotect B580 is een neutrale en milde reiniger die ervoor zorgt dat de opgeloste roest en oxiden grondig worden verwijderd van uw brievenbus. Bovendien laat Innoprotect een beschermd laagje achter, zodat nieuwe corrosie zoveel mogelijk wordt voorkomen. Het is tevens geschikt voor dagelijks onderhoud van licht vervuilde oppervlakken. Door het regelmatig te gebruiken gaat rvs niet roesten.

Innopospray B600:

Innospray B600 verwijdert eenvoudig vlekken van roestvast staal. Het is een gebruiksklare vlekverwijderaar voor waterbestendige oppervlakken. Zeer geschikt voor het verwijderen van (vet) vlekken en vingerafdrukken. U sprayt de Innospray B600 op een microvezeldoek en veeg over de vlekken op uw brievenbus. De spray droogt streeploos op.

Innopolish B520:

Met deze Innopolish B520 reiniger kunt u uw brievenbus polijsten om deze weer te laten glanzen. De vloeibare specialreiniger is geschikt voor het reinigen van vervuilde brievenbussen of brievenbussen met doffe plekken. Deze reiniger is zacht voor metaal en de huid. Naast de reinigende werking zorgt deze reiniger ook voor een beschermlaag.
Handleiding Innosoft producten

Handleiding
De handleiding voor het gebruik van de Innosoft producten is online beschikbaar.
- U kunt deze hier downloaden.Specificaties
Meer informatie
SKU INN012
Merk Innosoft
Model brievenbus onderhoudskit
Reviews
Klantenreviews

1 product

Toon per pagina
 1. Heel handig

  Geschreven door Gepost op

  10/10
  100%
  Kwaliteit
  100%
  Prijs
  100%
  Algemene beoordeling
  100%

  Handig voor het onderhoud

1 product

Toon per pagina
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!