Innoshine brievenbus onderhoudskit

Waardering:
100% of 100
Niet op voorraad, levertijd onbekend
SKU
INN012
€ 33,95

Compleet pakket voor het onderhouden en reinigen van uw rvs, aluminium of stalen brievenbus. Met de Innoshine B570 verwijdert u eenvoudig roest of oxiden van uw brievenbus. De Innocare reiniger zorgt ervoor dat de verwijderde roest of oxiden worden weggenomen. Bovendien laat het een beschermend laagje achter, zodat nieuwe corrosie zoveel mogelijk wordt voorkomen. Wanneer er vingerafdrukken of vette vlekken op uw brievenbus zitten verwijdert u deze makkelijk met de Innospray B600. Geen vette plekken, maar doffe plekken op uw brievenbus? De Innopolish speciaalreiniger laat uw brievenbus weer glanzen.

Inhoud pakket:

✓ 1 fles Innoshine B570 van 100 ml

✓ 1 fles Innocare B580 van 100 ml

✓ 1 fles Innospray B600 van 100 ml

✓ 1 fles Innopolish B520 van 100 ml

✓ 1 spons

✓ 1 paar handschoenen

Productinformatie

Innoshine B570:

Innoshine B570 is een dieptereiniger speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van roest van roestvast staal. Het is een witte viscose vloeistof op basis van organische zuren en oppervlak-actieve stoffen zonder schuurmiddel met een pH van 3. Het is geschikt voor intensieve reiniging van gecontamineerde oppervlakken zoals vliegroest en andere roestige plekken. Deze dieptereiniger pakt enkel oxiden en vuil aan en is verder mild voor het metaal. Daarom is het ook geschikt voor het reinigen van andere metalen als koper en aluminium. Bekende witachtige corrosiepokken op aluminium kunnen ook effectief met Innoshine B570 roestverwijderaar verwijderd worden. Uniek aan de roestverwijderaar is het organische en daarmee is het ongevaarlijk voor mens en milieu. Naast een reinigende werking is Innoshine B570 ook preventief te gebruiken; brievenbussen die vooraf met Innoshine B570 behandeld worden zijn beter bestand tegen roestvorming.

Innocare B580:

Innocare B580 is een neutrale en milde reiniger die ervoor zorgt dat de opgeloste roest en oxiden grondig worden verwijderd van uw brievenbus. Bovendien laat Innocare een beschermd laagje achter, zodat nieuwe corrosie zoveel mogelijk wordt voorkomen. Het is tevens geschikt voor dagelijks onderhoud van licht vervuilde oppervlakken. Door het regelmatig te gebruiken gaat rvs niet roesten.

Innopospray B600:

Innospray B600 verwijdert eenvoudig vlekken van roestvast staal. Het is een gebruiksklare vlekverwijderaar voor waterbestendige oppervlakken. Zeer geschikt voor het verwijderen van (vet) vlekken en vingerafdrukken. U sprayt de Innospray B600 op een microvezeldoek en veeg over de vlekken op uw brievenbus. De spray droogt streeploos op.

Innopolish B520:

Met deze Innopolish B520 reiniger kunt u uw brievenbus polijsten om deze weer te laten glanzen. De vloeibare specialreiniger is geschikt voor het reinigen van vervuilde brievenbussen of brievenbussen met doffe plekken. Deze reiniger is zacht voor metaal en de huid. Naast de reinigende werking zorgt deze reiniger ook voor een beschermlaag.

Gebruiksaanwijzing

Bekijk hier de gebruiksaanwijzing van dit product.

Specificaties
Meer informatie
SKUINN012
Modelbrievenbus onderhoudskit
Garantie3 maanden
MerkInnosoft
Reviews 1
Klantenreviews

1 product

Lijst per per pagina

1 product

Lijst per per pagina