Brievenbus Hamburg

Waardering:
87% of 100
Niet op voorraad, levertijd onbekend
SKU
3815 Ni
€ 84,95

Compacte design brievenbus van het Duitse kwaliteitsmerk Burg Wächter. Deze elegante brievenbus is voorzien van een geïntegreerde krantenhouder achter het postcompartiment. Hierdoor kunt u briefpost en kranten gescheiden ontvangen. U kunt de post er aan de voorzijde uithalen middels het cilinderslot. Het postvak is voorzien van een openingsstop, hierdoor valt het deurtje niet helemaal open als u de post uit de brievenbus haalt.

De Hamburg is gemaakt van RVS en is bestand tegen weersomstandigheden. De zilverkleurige brievenbus wordt geleverd inclusief 2 sleutels en bevestigingsmateriaal.

Productinformatie

Burg Wachter brievenbussen

Over Burg Wächter

Burg Wachter is één van grootste fabrikanten van veiligheidssloten, geldkluizen en brievenbussen. Zeker ook op het gebied van brievenbussen is Burg Wachter toonaangevend. Aan vrijwel alle brievenbussen hangt het label 'made in Germany'. Dat staat voor betrouwbaarheid en degelijkheid. De brievenbussen zijn bestand tegen een stootje, bijvoorbeeld vuurwerk, weersomstandigheden en vandalisme. Het materiaal is dik waardoor u niet snel deukjes of scheurtjes in uw brievenbus zult krijgen.

Made in Germany betekent ook dat overal aan is gedacht. Veel brievenbussen beschikken over extra accessoires. Bijvoorbeeld binnenverlichting. Of een degelijk cilinderslot waar alle Burg Wachter brievenbussen mee zijn uitgerust. Veel brievenbussen zijn ook uitgerust met een openingsstop. Dit voorkomt dat de post uit de brievenbus valt als u het uitnamevak opent.


Specificaties
Meer informatie
Kleur van het productZilvergrijs
SKU3815 Ni
ModelHamburg
DesignModern
KleurZilverkleurig
MateriaalRoestvrij staal
Afmetingen (LxBxH)47,8 x 32,2 x 15,2 centimeter (h x b x d)
Inwerpopening24,5 x 3,5 centimeter
PostuitnameVoorzijde
SlotCilinderslot
Garantie2 jaar
Meegeleverd:Bevestigingsmateriaal en 2 sleutels
MerkBurg Wachter
Reviews 3
Klantenreviews

3 producten(en)

Lijst per per pagina

3 producten(en)

Lijst per per pagina