Innoshine roestbehandelingskit

Niet op voorraad, levertijd onbekend
SKU
INN013
€ 21,45

Met dit Innoshine roestbehandelingskit verwijdert u op een snelle en doeltreffende manier (vlieg) roest en andere contaminaties van uw stalen, RVS, koperen of aluminium brievenbus. Het pakket bevat 1 fles Innoshine B570 van 100 ml, 1 fles Innoprotect B580 van 100 ml, een spons en handschoenen. Met Innosoft B570 verwijdert u de roest en Innocare B580 zorgt ervoor dat de opgeloste roest en oxiden grondig worden verwijderd en laat bovendien een beschermend laagje achter.

Productinformatie

Innoshine B570:

Innoshine B570 is een dieptereiniger speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van roest van roestvast staal. Het is een witte viscose vloeistof op basis van organische zuren en oppervlak-actieve stoffen zonder schuurmiddel met een pH van 3. Het is geschikt voor intensieve reiniging van gecontamineerde oppervlakken zoals vliegroest en andere roestige plekken. Deze dieptereiniger pakt enkel oxiden en vuil aan en is verder mild voor het metaal. Daarom is het ook geschikt voor het reinigen van andere metalen als koper en aluminium. Bovendien is het ongevaarlijk voor mens en milieu. Naast een reinigende werking is Innoshine B570 ook preventief te gebruiken; materialen die vooraf met Innoshine B570 behandeld worden zijn beter bestand tegen roestvorming.

Innocare B580:

Innocare B580 is een neutrale en milde reiniger die ervoor zorgt dat de opgeloste roest en oxiden grondig worden verwijderd van uw brievenbus. Bovendien laat Innocare een beschermd laagje achter, zodat nieuwe corrosie zoveel mogelijk wordt voorkomen. Het is tevens geschikt voor dagelijks onderhoud van licht vervuilde oppervlakken. Door het regelmatig te gebruiken gaat rvs niet roesten.


Gebruiksaanwijzing

Bekijk hier de gebruiksaanwijzing van dit product.

Specificaties
Meer informatie
SKUINN013
MerkInnosoft
Modelroestbehandelingskit
Garantie3 maanden
Reviews