Brievenbussysteem - 4 compartimenten

fast delivery
default
82102-3

Hoogwaardig brievenbussysteem met 4 compartimenten van Burg Wachter. Dit brievenbussysteem is ideaal voor bedrijfsverzamelgebouwen. Het design is robuust en tijdloos. Iedere brievenbus is uitgerust met een eigen naamschild en twee unieke sleutels.

Productinformatie

Hoogwaardig brievenbussysteem van verzichkt staal. Dit brievenbussysteem van Burg Wachter wordt in Duitsland geproduceerd en heeft een jarenlange levensduur. Ideaal voor bedrijfsverzamelgebouwen of appartementencomplexen.

Let op: Het is erg belangrijk om jouw brievenbus goed te onderhouden, zodat roestvorming wordt voorkomen. Dit kan met de Innoprotect reiniger B580. Het product zorgt voor een beschermend laagje. Bij regelmatig gebruikt voorkom je dat een brievenbus gaat roesten.

Product: Burg Wachter brievenbussysteem (4-vaks)
Artikelnummer: 82102-3
Materiaal: Hoogwaardig verzinkt staal
Kleur: Naar keuze
Design: Modern
Plaatsing: Vrijstaand
Afmetingen per bus: 18 x 40,7 x 29,2 centimeter (hxbxd)
Afmetingen totaal: 174 x 55 centimeter (hxb)
Inwerpopening: 35,6 x 3,2 centimeter(voorzijde)
Postuitname: Naar keuze voorzijde of achterzijde
Slot: Ja (cilinderslot)
Meegeleverd: Gebruiksaanwijzing, 8 sleutels, montagemateriaal en palen


Burg Wachter brievenbussen

Over Burg Wächter

Burg Wachter is één van grootste fabrikanten van veiligheidssloten, geldkluizen en brievenbussen. Zeker ook op het gebied van brievenbussen is Burg Wachter toonaangevend. Aan vrijwel alle brievenbussen hangt het label 'made in Germany'. Dat staat voor betrouwbaarheid en degelijkheid. De brievenbussen zijn bestand tegen een stootje, bijvoorbeeld vuurwerk, weersomstandigheden en vandalisme. Het materiaal is dik waardoor je niet snel deukjes of scheurtjes in jouw brievenbus zult krijgen.

Made in Germany betekent ook dat overal aan is gedacht. Veel brievenbussen beschikken over extra accessoires. Bijvoorbeeld binnenverlichting. Of een degelijk cilinderslot waar alle Burg Wachter brievenbussen mee zijn uitgerust. Veel brievenbussen zijn ook uitgerust met een openingsstop. Dit voorkomt dat de post uit de brievenbus valt als je het uitnamevak opent.

Specificaties
Meer informatie
SKU82102-3
MerkBurg Wachter