Brievenbus Potsdam bruin

Niet op voorraad, levertijd onbekend
SKU
878BR
Aanbiedingsprijs € 69,28 Normale prijs € 75,00

Compacte en robuuste Burg Wächter brievenbus type Potsdam. Deze brievenbus is gemaakt van verzinkt staal en kan zowel binnen- als buitenhuis gebruikt worden. De post kan er bij dit model aan de achterzijde uitgehaald worden.

Productinformatie

Burg Wachter brievenbussen

Over Burg Wächter

Burg Wachter is één van grootste fabrikanten van veiligheidssloten, geldkluizen en brievenbussen. Zeker ook op het gebied van brievenbussen is Burg Wachter toonaangevend. Aan vrijwel alle brievenbussen hangt het label 'made in Germany'. Dat staat voor betrouwbaarheid en degelijkheid. De brievenbussen zijn bestand tegen een stootje, bijvoorbeeld vuurwerk, weersomstandigheden en vandalisme. Het materiaal is dik waardoor u niet snel deukjes of scheurtjes in uw brievenbus zult krijgen.

Made in Germany betekent ook dat overal aan is gedacht. Veel brievenbussen beschikken over extra accessoires. Bijvoorbeeld binnenverlichting. Of een degelijk cilinderslot waar alle Burg Wachter brievenbussen mee zijn uitgerust. Veel brievenbussen zijn ook uitgerust met een openingsstop. Dit voorkomt dat de post uit de brievenbus valt als u het uitnamevak opent.


Specificaties
Meer informatie
SKU878BR
Materiaal productVerzinkt staal
MerkBurg Wachter
ModelPotsdam
DesignModern
KleurBruin
MateriaalVerzinkt staal
Afmetingen (LxBxH)32,2x36,2x10 cm
Inwerpopening33,3x3,4 cm (voorzijde)
PostuitnameAchterzijde
SlotJa (cilinderslot)
Meegeleverd:Gebruiksaanwijzing, 2 sleutels
Garantie2 jaar
Reviews