Brievenbus Malmö

Bezig met laden...
Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
889W
Normale prijs € 149,80 Speciale prijs € 137,10

Kunststof brievenbus van Burg Wächter met een klassiek uiterlijk en een posthoorn ornament aan de voorzijde. Deze hoogwaardige brievenbus is uitgerust met een openingsstop.

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie

Kunststof brievenbus met klassiek uiterlijk en posthoorn ornament. Uitgerust met krantenhouder (achterzijde).


Burg Wachter brievenbussen

Over Burg Wächter

Burg Wachter is één van grootste fabrikanten van veiligheidssloten, geldkluizen en brievenbussen. Zeker ook op het gebied van brievenbussen is Burg Wachter toonaangevend. Aan vrijwel alle brievenbussen hangt het label 'made in Germany'. Dat staat voor betrouwbaarheid en degelijkheid. De brievenbussen zijn bestand tegen een stootje, bijvoorbeeld vuurwerk, weersomstandigheden en vandalisme. Het materiaal is dik waardoor u niet snel deukjes of scheurtjes in uw brievenbus zult krijgen.

Made in Germany betekent ook dat overal aan is gedacht. Veel brievenbussen beschikken over extra accessoires. Bijvoorbeeld binnenverlichting. Of een degelijk cilinderslot waar alle Burg Wachter brievenbussen mee zijn uitgerust. Veel brievenbussen zijn ook uitgerust met een openingsstop. Dit voorkomt dat de post uit de brievenbus valt als u het uitnamevak opent.


Specificaties
Meer informatie
Kleur van het productWit
SKU889W
ModelMalmö
DesignKlassiek
KleurWit
MateriaalKunststof
Afmetingen (LxBxH)33x42x17 cm
Inwerpopening32,5x3,3cm (bovenzijde)
PostuitnameVoorzijde
SlotJa (cilinderslot)
Garantie2 jaar
Meegeleverd:Gebruiksaanwijzing, 2 sleutels
MerkBurg Wachter
reviews