Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
889W
Aanbiedingsprijs € 125,00 Normale prijs € 149,80

Kunststof brievenbus van Burg Wächter met een klassiek uiterlijk en een posthoorn ornament aan de voorzijde. Deze hoogwaardige brievenbus beschikt over binnenverlichting en is uitgerust met een openingsstop.

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie

Kunststof brievenbus met klassiek uiterlijk en posthoorn ornament. Uitgerust met krantenhouder (achterzijde) en binnenverlichting.


Burg Wachter brievenbussen

Over Burg Wächter

Burg Wachter is één van grootste fabrikanten van veiligheidssloten, geldkluizen en brievenbussen. Zeker ook op het gebied van brievenbussen is Burg Wachter toonaangevend. Aan vrijwel alle brievenbussen hangt het label 'made in Germany'. Dat staat voor betrouwbaarheid en degelijkheid. De brievenbussen zijn bestand tegen een stootje, bijvoorbeeld vuurwerk, weersomstandigheden en vandalisme. Het materiaal is dik waardoor u niet snel deukjes of scheurtjes in uw brievenbus zult krijgen.

Made in Germany betekent ook dat overal aan is gedacht. Veel brievenbussen beschikken over extra accessoires. Bijvoorbeeld binnenverlichting. Of een degelijk cilinderslot waar alle Burg Wachter brievenbussen mee zijn uitgerust. Veel brievenbussen zijn ook uitgerust met een openingsstop. Dit voorkomt dat de post uit de brievenbus valt als u het uitnamevak opent.


Specificaties
Meer informatie
SKU 889W
Materiaal product Kunststof
Merk Burg Wachter
Model Malmö
Design Klassiek
Kleur Wit
Materiaal Kunststof
Afmetingen (LxBxH) 33x42x17 cm
Inwerpopening 32,5x3,3cm (bovenzijde)
Postuitname Voorzijde
Slot Ja (cilinderslot)
Meegeleverd: Gebruiksaanwijzing, 2 sleutels
Reviews
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!